Met Naswerkt vul jij je vacatures voor een heftruckchauffeur eenvoudig in
Met Naswerkt vul jij je vacatures voor een heftruckchauffeur eenvoudig in

Met Naswerkt vul jij je vacatures voor een heftruckchauffeur eenvoudig in

Het vinden van het juiste personeel is essentieel voor een goedlopend bedrijf. Ben jij op zoek naar een heftruckchauffeur voor jouw bedrijf in de logistiek? Maar weet je niet hoe je aan goed personeel komt in deze krappe arbeidsmarkt? Het werven van nieuw personeel kost veel tijd en energie. Gelukkig hebben wij een oplossing! Met Naswerkt vul jij je vacatures eenvoudig en snel in. Lees snel verder hoe zij je kunnen helpen.

Vind de perfecte match

Wat is Naswerkt?

Naswerkt is een gebruiksvriendelijk platform dat bedrijven helpt bij het invullen van vacatures. De experts zoeken actief naar potentiële kandidaten, beoordelen cv’s, voeren sollicitatiegesprekken en presenteren jou uiteindelijk de best passende kandidaten voor jouw vacature. 

Het wervingsproces

1. Kennismaking

Een persoonlijke benadering staat centraal bij Naswerkt. Daarom bespreken ze tijdens een eerste kennismaking jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens stellen ze een functieprofiel op voor de heftruckchauffeur waar jij naar op zoek bent door te zoeken naar
heftruckchauffeur vacatures en reachtruckchauffeur vacatures.

2. Schrijven van een vacaturetekst

Een goede vacaturetekst is het halve werk. Het schrijven van de juiste tekst kost echter vaak meer tijd en moeite dan je denkt. De expert van Naswerkt kunnen jou het werk uit handen nemen. Op basis van het functieprofiel schrijven zij een pakkende vacaturetekst, die online wordt geplaatst op de Naswerkt site (+10.000 bezoekers per maand) en op andere jobboards. Maar je kunt je vacature ook gratis plaatsen, zonder advies van de experts.

2. Bereik jouw doelgroep

De experts van Naswerkt weten waar en op welke kanalen jouw doelgroep zich bevindt. Door middel van campagnes en tools zoeken en benaderen zij passende kandidaten. Zo heb je meer kans om een geschikte heftruckchauffeur te vinden die past bij jouw bedrijf.

3. Beheer van je sollicitaties

Als je goed geschreven vacature eenmaal op de juiste kanalen online staat, beginnen de reacties waarschijnlijk binnen te stromen. Naswerkt helpt je deze sollicitaties te beheren

4. Selectieproces

In het selectieproces worden er veel persoonlijke gesprekken gevoerd. De experts kijken naar de kwaliteiten, wensen en behoeften van de kandidaat. Als er een match is op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, stellen ze de potentiële werknemer aan je voor zodat je kunt beoordelen of je net zo enthousiast bent als zij!

5. Leer de kandidaten kennen

Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de potentieel nieuwe heftruckchauffeur. Bij een positief gevoel volgt er vervolgens een voorstel aan de kandidaat.

Wil je meer lezen over werk en lifestyle? Lees dan verder op online lifestyle platform mensgoodlife.